Delinatör Fiyatları

05-11-2019 15:32
Delinatör Fiyatları

 

Delinatör Fiyatları

Delinatör TPU malzemeden üretilen ve araç, yaya trafiğini yönlendirmek, ayırmak ve trafiğin güvenliğini sağlamak amacıyla kullanılan esnekliğe sahip bir trafik ürünüdür. Hammaddesinin TPU olması sebebiyle oldukça esnek bir yapıya sahiptir ve kırılması mümkün değildir. Bu esneklik özelliği sayesinde herhangi bir sürtme veya çarpma durumunda araca zarar vermez. Delinatör ürününün esnek olması darbelere karşı ürünün uzun ömürlü olmasını sağlamaktadır. Yaygın olarak turuncu renkte üretilen delinatörler turuncu renk haricinde genellikle beyaz, sarı, siyah, mavi, yeşil ve fosforlu turuncu renginde de üretilebilmektedir. Delinatör fiyatları ise delinatörün boyutuna, yapısına ve uzunluğuna göre değişiklik göstermektedir.

 

Parlak fosfor renkte üretilen ve geceleri de rahatlıkla fark edilebilen delinatörler trafiğin güvenliği açısından son derece önemlidir. Otopark, site önü, iş yeri önü, okul ve benzeri ortamlarda oldukça yaygın olarak kullanılan delinatörler, yatmaz duba, esnek duba ve park dubası gibi isimlerle de anılmaktadır. Ancak gerçek adı delinatör şerit ayırıcı olarak geçmektedir. Bazı türdeki delinatörlerin üzerine aparat takmak mümkündür ve bu aparatlar sayesinde park yasaktır gibi bir komut verici özellik kullanmak mümkündür. Delinatör fiyatları ise oldukça merak edilen bir konudur ve delinatörün fiyatını belirleyen etmenlere göre değişiklikler göstermektedir. Bu etmenler delinatörün boyu, uzunluğu, yapısı gibi faktörlerdir. Yaygın olarak 100 cm, 75 cm, 70 cm, 40 cm, 30 cm boyutlarında kullanılan delinatörler, otoparklarda, okul önlerinde, iş yerlerinde ve sitelerde trafiğin güvenliğini sağlaması açısından oldukça önemli olan ve kullanımı günden güne yaygınlaşan trafik ürünüdür.

Hammaddesinin TPU olmasından dolayı son derece esnek bir yapıya sahip olan delinatörler, sahip olduğu bu esnek yapısı sayesinde oldukça uzun bir kullanım ömrüne sahiptir ve darbelere karşı son derece dayanıklıdır. Ayrıca esnek yapıya sahip bir delinatör çarpma, dokunma ve sürtme gibi durumlarda araca herhangi bir zarar vermemektedir. Dolayısıyla delinatörler bulundukları ortamda trafiğin güvenliğini son derece iyi bir şekilde sağlamaktadır. Delinatör fiyatlarıise toplu şekilde alındığı takdirde daha uygun hale gelirken, yinede boyut ve yapı gibi faktörler dolayısıyla değişiklik göstermektedir. 

IdeaSoft® | E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.